April 25, 2011

Bingkisan dari Kota London


alhamdulillah...akhirnya 'bingkisan dari Kota London' ini selamat kami terima pada hari jumaat yg lepas...terima kasih yer DIEYA....

sebenarnya ini semua gara2 nak mencari botol free BPA utk anak2....kebetulan pula masa tu dieya b'tau kawan dia nak balik kampung ( kampung dia kat London tau!!! ) dieya kata botol susu free BPA ni byk dijual kat sana n harganya jauh lbh murah jika dibandingkan dgn yg ada kat sini....

~ dalam kotak ni ada 4 biji botol 9 oz...klu ikutkan ayu pun ada kirim beli botol ni...tp disebabkan botol yg cuma sikit ayu kata bahagian dia tu bagi kat aku....terima kasih yer ayu...lain kali klu dieya ronda2 pi oversea kita kirim lagi yer...blh kan dieya.....???? ~

terima kasih juga pada kawan dieya...ELIA sbb dah bersusah payah meronda Kota London utk mencari botol nie....



11 cerita dari hati:

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

pergh...kampung kat london...heheh...dapat botol susu jao datang nye

mimi jazman_MJ said... Reply To This Comment

wa.. kampung di london.. :)

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

seorang ibu tu snggup berkorban apa saja demi kebaikan anak2nya kan...

dieya said... Reply To This Comment

u r most welcome k lieya!
seronok dengar fiqa tak sabar nak minum guna botol tu :-)

no problem, inshaAllah kalu pegi mana2 yg jual botol BPA free ni murah, boleh jek kirim.

Lelord said... Reply To This Comment

pheeweeet...huhuhu

Mamamya said... Reply To This Comment

awe...

jauhkan...huhuhuhu...husband dia org sana (london) jd..sesekali kene la bawa anak2 balik jumpa sdra mara kat sana pulak....;D

Mamamya said... Reply To This Comment

mimi...

jauh kan....:) suami dia org sana la mimi...^___^

Mamamya said... Reply To This Comment

kak yus...

btl la kak yus...demi utk anak2 sanggup mama kirim beli botol smpi ke london nunnnn jauh di sana...:D

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

afiqah mmg mcm tu sentiasa xcited dgn sesuatu yg baru.....skrg klu minum susu mmg akan guna botol AVENT tu....

wahhh...bestnya blh kirim2 yer....ni yg nak kirim mcm2 nihhhhh...hehehehehe....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord....

pheeeewittttt...rindu kat ko la beb....:)

wahida said... Reply To This Comment

dpt berapa harga kat sana? aku beli jenama Avent ni 4 botol rm133...adeh la...mesti ko dpt murah je kan...