April 14, 2011

broadband vs berukband


haihhhhh...sabar je lah....dah le lama menunggu en.lappy ni pulang kepangkuan...bila dah dapat balik en.broadband plak buat hal...

ntah kenapa ssh sgt dia nak connect....kene try 7-8 kali baru blh...en.suami kata kene tukar modem...sbb sim card x der problem rasanya....

ada sesiapa penah kene x bila nak connect je keluar mcm ni " No (U) Sim Card"......mcm2 hal daaaaaaaaaaa.......




8 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Menagih kesabarn betul berukband ini ye.... Dahlah org duk menanti lama. Ini pulak dia bagi.... Sabarlah.....

Jamiel said... Reply To This Comment

Menguji kesabaran betul la..
Si suami mungkin betul..
sim susah rosak..

Lelord said... Reply To This Comment

ntah x penah lak...aku pun guna celcom gak cuma modem bukan celcom punya arr..

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

tu la kak....sabar je lah....tp ni dah ok.td lia dah pi celcom...sim card yg rosak....

mood happy dah ni....:D

Mamamya said... Reply To This Comment

jamiel...

huhuhuhu...dah lama x nampak..apa kabar bby???

sim card yg rosak la jamiel..kene tukar n bayor RM10.....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

aku pun guna simcard celcom...modem guna brand lain....

wahida said... Reply To This Comment

itu le psl aku malas nak pakai berukben ni..byk sgt masalahnya...

tak pernah nak improve...

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

tu la kan..tp aku ni x der pilihan nak ambik streamyx kene register tepon umah plak....aku ni bukan lah menetap selamanya kat sini....asyik nak kene pindah randah selagi laki x pencen....

nak x nak kena la bela 'beruk' nih...:D