April 28, 2011

terima ksih cikgu ani....

siapa cikgu ani.....bukan cikgu sekolah aku dulu dan juga kawan aku...tapi tuan punya blog cikguani

ingat x aku penah share citer ttg sshnya nak train anak2 pandai mewarna....klu lupa blh la refer kat SINI,masa tgh sembang2 dgn en.suami hari ahad lepas tetiba dia terfikir nak try google kat internet ada x bahan2 rujukan yg blh di ambil utk anak2 belajar n buat homework....

dan en.suami t'jumpa blog cikgu ani ni.....gembira bukan kepalang lah kami berdua....byk sgt contoh2 gambar yg blh di download utk dijadikan homework anak2 kat umah...ye lah,kdg2 teacher dia org bagi homework sikit je....jd aku mmg nak tambah lagi utk memahirkan lagi anak2 bila mewarna n belajar....

cikgu ani ni rasanya mengajar kat sek.keb Labu... (berpandukan pada kertas2 kerja yg dah aku print ), mmg byk sgt bahan2 rujukan kat sini....

sbgi ibubapa....kita selalu mengharapkan yg terbaik dr anak2....utk mendapatkan yg terbaik itu x kan kita nak biarkan anak2 b'usaha sendiri kan...pastinya sokongan padu dan usaha dari ibubapa juga amat penting utk memastikan anak2 berjaya dalam pelajaran.....

~ bersungguh-sungguh kakak/adik siapkan h/work baba bagi......smga anak2 mama rajin belajar n berjaya mcm cu manis, auntie dieya n jaja ~

~ mama & baba sentiasa mendokan yg terbaik utk kakak n adik..semoga menjadi anak yg bijak n cemerlang di dunia n akhirat.......AMIN ~


9 cerita dari hati:

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

Aminnn... comel2nya.. geramnya... bagus cikgu Ani tu, smoga dpt mmberi manafaat kpd semua...

dieya said... Reply To This Comment

auwww.. terharu tengok nama keluar kat cni :-)
moga2 mya & fiqa jadi anak2 yg solehah and bijak pandai!

Kakzakie said... Reply To This Comment

Insya-Allah berjaya!! Dah anmapak ciri-ciri nak memajukan diri...

akiratoriza said... Reply To This Comment

chaiyok...chaiyok...chaiyok tok damya n afiqah.. usaha pasti jaya!

~aSFaLiZa~ said... Reply To This Comment

aminnnnn...

zaidah said... Reply To This Comment

SEMOGA SEGALA ILMU CIKGU ANI TU MENDAPAT KEBERKATAN...AMIN

mamalieyna said... Reply To This Comment

Amin....moga anak2 kita semua jd yg terbaik..dn berjaya dalam hidup kan..Insyaallah..~

JaJa'Z said... Reply To This Comment

insyallah..aunty jaja doakan mya, fiqa and baby firas nanti pun akak berjaya jugak...... :p

Lelord said... Reply To This Comment

huhuhu cool aku nk print gak arr