April 09, 2011

genap 3 bulan....

Assalamualaikum.....

apa khabar semuanya.....lama x bersiaran rasa mcm 'blank' plak idea....x tahu nak start mcmana...dah mcm kete plak...kene panas engine dulu baru blh 'racing'!!


x sabar sebenarnya nak menanti hari isnin...maklumlah buah hati pengarang jantung nak balik kan....smlm en.suami call katanya arini nak ke Bukit Kayu Hitam....tp t/hari td dia call katanya x jadi pulak....tukar pi ke Padang Besar...ntah apa lah yg di shoppingnya tu.....


arini juga genap umur firas 3 bulan.....setakat ni masih blm pandai nak meniarap lagi tp suka bila di tiarapkan...klu letak telentang kejap je lah pastu mesti m'jerit2.....^___^ yg paling aku suka dia dah mula pandai tersenyum n ketawa bila di agah...klu dulu mmg payah nak tgk dia senyum (sebiji perangai baba tau!! mahal dgn senyuman.....) rambut pun dah mula tumbuh t'cacak2....



~ dah pandai tgk TV....~


ok lah....mood blm panas lah...ngeeeee...nak pi ronda2 umah kawan2 jap....see u on Tuesday!!!!




....

10 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

hi firas... tgu raya la auntie lela leh jumpe kan

qemaishak said... Reply To This Comment

kusyuk tgk tv tu hehe

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

salam kak...wah dah bersalin ye akak...cumilnyeee

JaJa'Z said... Reply To This Comment

hawa: tertinggal keretapi jauh nampak gayanya ni..hehehhe

rindu sangat kat akak..tak sabar nak tunggu akak kembali bersiaran seperti biasa....

Amy said... Reply To This Comment

amboi2...2 gambar tengah tgk tv la ye...tekun nye die...hehehe...

mamalieyna said... Reply To This Comment

hissh selalu tgk firas ni jd geram tau...rindu bau baby~ yeaaa en suami mau pulang kepangkuan dah,,tak sabar la tu..hehe..sure ada buah tangan nnti kan..lalala..

akuzle said... Reply To This Comment

ambuih! nmpk berminat benau dier tuh tgk tv, mcm phm2 ajer...eheheheeh

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

hehe mmg rupa mcm baba dia la..

dieya said... Reply To This Comment

adeh.. susah bebeno laa nak buat komentar kat blog k lieya nih.. network slow semalam.. baper kali refresh baru keluar comment box nyer

anyway.. saja jek.. bukan byk nak komen pun.. drama je lebih hahaha

firas dah pandai tengok tv! pasni kena rebut ngan mama laa.. susah laa mama nak tengok pilem kat astro first ekk :-D

Kakzakie said... Reply To This Comment

Ala.... kakak suka sangat tengok mata bulat dia tu. Heeee geram juga dgn pipinya. Mesti bila papanya balik tengok dah ada perubahan sikit. lama kan 2 minggu tak jumpa....