April 18, 2011

aku tergoda...!!!

haihhhhh...akhirnya aku tergoda...mencik tau astro nih...naik lah bil astro aku bulan ni & seterusnya lah selagi aku berpuas hati dgn rancangan2 yg ada kat sini.......

gara2 penangan ini....

~ MAHARAJA LAWAK ~

aku suruh en.suami melanggan MUSTIKA...nasib baik dia x byk soal tau...bila aku kata "baba...blh x nak melanggan pakej MUSTIKA?" terus je dia call astro...waaa...i lap u lah baba....ngeeeeee... ( gatai na....) x beberapa jam pun lps en.suami call dah blh tgk channel MUSTIKA nih...aku rasa letak je phone buka2 dah ada..wahhhh...giler laju ek...mmg astro btl2 nak mempromosi channel MUSTIKA nih.....

~ pakej MUSTIKA ~

lagi pun x mahal sgt kan.....di bandingkan dgn pakej HBO tue.....byk citer x best pung (dulu penah melanggan sekarang dah potong....x b'baloi lah.....)

~ sebulan RM12.95 jer...nak tgk kat you tube mcm x syok jer......kene tgk kat TV besar juga baru best kan.....~

tadi tgk pratonton MUSTIKA kat channel 130...ada citer perebet lapok....heheheh...sesuai utk en.suami tuh.....^___^


p/s: en.suami tgk melayan citer hindustan kat B4U...waaaaa.....



12 cerita dari hati:

wifenavy said... Reply To This Comment

As salam..
Membalas lawatan..
Benar.. hubby kat MTAT skrg.. best blog ni..

JaJa'Z said... Reply To This Comment

jaja dah lama langgan mustika ni..since memula keluar dulu..kalau nak amik semua channel memang la mahal kak..mcm jaja..jaja amik mustika but jaja buang disney channel...so, tak la terasa sangat..bulan2 baru rm60++..

Siti Indrawati said... Reply To This Comment

Selamat menonton maharaja lawak yer..saya tumpang nengok kat rumah akak yer hehehe..kat rumah dah ada disney+sukan+HBO=RM112++ huhuhu,mals nak tambah tolak lg kak,pasrah ngn apa yg ada je hehehe..

Mamamya said... Reply To This Comment

wifenavy...

terima kasih sudi singgah cni....good luck yer utk en.suami....alhamdulillah suami sya dah grad 2 tahun yg lps... :D

minggu "KAYA BUDI" dah start ker?

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

aritu mula2 mmg x nak ambik...tp x tahan dengan godaan 'naharaja lawak' tu lah...kat umah ni disney wajib ambik tp yg lain2 x ambik lah...slps di + dgn mustika ni still RM60++ lagi...ok lah kan.....

Mamamya said... Reply To This Comment

mak et...

meh..meh..dtg sini...sukanya lah klu umah kita btl2 dekat kan...;D

akak x ambik HBO dah...dulu mmg ambik sbb en.suami suka tgk tp lama2 mcm x b'baloi plak dgn bayaran tu...jd terus potong....ni tambah mustika plak...nasib baik blm mencecah RM100...kira ok lah kan....

Lelord said... Reply To This Comment

huhuhu aku pun mmg dah lama langgan mustika...

dah dok sini bayau jek wpun tak tgk...

shams said... Reply To This Comment

mg ade da chanel tu..
tapi tak tgk pun maharaja lawak ni dari mula..
sebab EXAM...
tak sabar nak abes exam..
nak balik umh nak tgk tb..

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

umah mak sedara ngan nenek je ada astro..umah sendiri tak da..heheawe minat gak hindustan

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

huhuhu...aku baru nak join...best2 jugak arr citer dia..:)

Mamamya said... Reply To This Comment

shams..

x per shams....habis exam nnti blh tgk...astro kan suka ulang tayang citer yg ada nih...don't worry....:D

Mamamya said... Reply To This Comment

awe...

x per lah blh tumpang tgk kat umah mak sdra n nenek awe....akak dulu2 jerk layan hindustan nih...skrg dah x sempat...pelakon pun dah baru2...x kenal pun....