April 14, 2011

ok x yer??????

tetiba je kan...ntah kenapa rasa teringin lak nak membelanya....nampak cantik....cute....masa balik umah mak aritu aku tgk adik ipar bela rabbit ni....nampak comel sgt..lagipun adik aku kata bela rabbit x susah n cerewet...bagi makan lobak n dedak....hasil 'buangan'nya pun la bau macam t**k kucing tu.... ( aku suka tgk je kucing....tp x suka bela...uhuhuhuhu)

blm menyuarakan hasrat hati ini pada en.suami lagi...x tahu lah dia bagi ke x?? klu tanya mya/fiqa kompom lah dia org nak n suka sgt2.....

adik ipar kata ada kawan dia mmg jual anak2 arnab ni....sepasang RM10 jer.....

~ comel kan...eiiii....geram!!! ~

~ spesis mcm ni mesti mahal kan.....tp mmg sgt2 comel...~

setakat ni...seumur hidupku ini....blm pernah sekali pun aku memelihara apa2 haiwan......tp bila tgk rabbit ni rasa mcm t'ingin sgt nak membelanya......agak2 en.suami bagi x yer??????



8 cerita dari hati:

~aSFaLiZa~ said... Reply To This Comment

murah la kak harga tu

mamalieyna said... Reply To This Comment

eheh,,mmg murah gitu eh...comel! kalau eina dok umah bertanah..nak jugak membela..dl time belum kawen, bela kucing jer..tp tak tahan la bila dia membuang..tp arnab is better lah kan bab2 ni..hehe..

mesti en suami kasi ni..hehe..

Amy said... Reply To This Comment

comel kak...amy pun teringin nak bela...p rabbit neyh xde kuku tajam cam kucing kan...amy takut kucing....=P

dieya said... Reply To This Comment

kata kat tuan kmdo.. firas yg mintak arnab tu.. sure dia bagi :-D

yeay k lieya dah wat popup comment! senang sket nak mengomen *thumbs up!*

Mamamya said... Reply To This Comment

asfa...

murah kan...tp blm tau lg en.suami bagi bela atau x....

Mamamya said... Reply To This Comment

eina...

owhhh...klu kucing mmg lia x sanggup lah....kene btl2 sabar n minat baru blh membela kucing ni....bab2 'hasil buangan' tu yg x tahan.....:D

tu la adik kata arnab x cerewet utk dijaga...lbh mudah lah berbanding kucing ni....

tp x pasti lagi ni samada jadi @ x...en.suami blm bagi jawapan...huhuhuhu

Mamamya said... Reply To This Comment

amy...

comel kan..kan..kan....ea..akak x pastilah kuku dia panjang ke x?? hehehe...nnti balik kg akak check yer...tp rasanya x kot...blm penah lagi nampak dia mcm m'cakar2....

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

kikikiki....firas mana pandai lagi nak demand2 nih...kakak2nya tu retilah...tp damya mmg suka dgn rabbit ni....:)

yeayyy...say a big thank u to jaja sbb dia ajar n suggest akak buat pop up comment ni..selama ni akak x tahu pun irg susah payah mengomen kat blog ni...huhuhuhu...ampunnnnn...tuan umah ni x celik IT....^_________^