April 14, 2010

cabutan bertuah versi xder perasaan


  • korang juz sebarkan ttg cabutan bertuah ni kat post korang. xyah pjg2. juz tempek kan banner tu kt post dan side bar dan linkkan ke alamat blog ini okeh tu jer. - done
  • lepas da postkan, tinggalkan link anda kat blog aku. sng nnt aku nak terjah._- also done
  • cabutan bertuah ni akan berakhir pada 2 Mei 2010
  • pemenang bertuah tempat petama, kedua, ketiga dan keempat akan dipilih
kita tengok siapa yang kenaa.............

(mudah2 an aku lah orgnyer...amin2 )

pada kawan2 ku yg nak try untung nasib...blh klik sini ea......



2 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

good luck okies! lama tak bergiat dlm contest dan cabutan bertuah camni! semangat belum mariii..hehe..

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

mamalieyna.... ni pn 1st time sya join,sjer suka2..;) tq.