April 08, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI KERANA.....


sejak akhir2 ni byk betul keje yg perlu di lunaskan dgn kadar segera....bagaikan tiada rehat...masa balik dr jb ari isnin petang tu sempat jg aku jengah blog ni....buka2 jer blog..terus t'nampak muka BEN ASHAARI kat aku punyer follower...rasa happy sgt2....:D (honestly....) tersenyum aku sorang2...x sangka ek dia sudi jd aku punyer follower....terima kasih en.ben...
tiap hari buka jer blog mesti aku buka blog dia dulu....x tau la knp...(hehehe...x tau nak jawab..)
camana aku kenal en.ben ni...? aku jumpa nama dia kat blog cik matgebu...blog yg byk giler resepi tu...blog yg mmg sesuai utk org yg baru nak blaja masak cam aku ni....klu x silap masa tu dia ada bagi cik matgebu award ke cikmatgebu yg bagi dia award..(dah lupa la en.ben...maaf yer...) so,aku try jer buka blog "BEN ASHAARI"... Eh...best arrr...mcm2 ada kat situ...senang citer complete set... :)
kebetulan skrg ni dia tgh m'buat segmen 'jelajah blog' so,aku pun x nak la ketinggalan nak join....bukan senang nak dapat peluang cam ni kan.....

En.Ben... saya mahu blog saya di jelajah oleh BEN ASHAARI KERANA

a. saya masih terlalu baru dalam dunia blogger ni...klu org bersalin x habis pantang pun lagi...hihihi....masih cetek sgt2 ilmu di dada..bayangkan la...nak buat N3 ni pun lbh 10x aku dok baca syarat2 yg en.ben ni bagi...adohai...

b. nak tau apa pendapat en.ben ni ttg blog saya yg masih hijau n serba kekurangan...mudah2an dgn komen yg di beri blh menambahkan lg ilmu di dada....

c. sya penah baca N3 yg en.ben tulis dlm blog dia...masa dia mula2 join dunia blogger ni...ayat dia lbh kurang camni la...(klu ada yg t'kurang or t'lebih..mohon ampun yer en.ben..)

"mcmana aku nak buat org lain baca blog aku nih...x kan aku nak tulis panjang2 pastu aku plak yg baca sndri"

apa pun x lupa nak say thank u sbb sudi jadi follwer saya w'pun blog saya blm masuk senarai "jelajah blog" :D

8 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

hahahaha ko dh bjaya ek. aku pun bangang gak la is...byk kali aku bc syarat En Ben ni. xpe2 nanti aku bguru ngan ko. tp mmg btul arrr aku pn suke baca blog en ben ni

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

heheheh...ko pun dah berjaya kan...tunggu giliran la nampaknyer.....

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

tomey2 nye baby

BELALANG said... Reply To This Comment

wahh... keep it up.. hehe =)

Intan said... Reply To This Comment

Salam kenal ye puan rumah :)

Mai dari sesi terjahan En. Ben nie...keep on blogging!

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

nazz@purple & belalang : hehe...tq..

Intan : salam kenal jg dr sya...tq

zulaikha said... Reply To This Comment

salam kenall. sy dtg dari blog Ben... teruskan berblog. Keep it up!! chayo!! hmm pe lg eh???

haa... jemput la ke 'rumah sy pulak ye.. --> http://zulaikhamohdnor.blogspot.com

salam~~

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

zulaikha...mcm nama adik sya....ok nnti saya dtg ziarah....tq yer sudi dtg...