April 26, 2010

LAJU X KORANG MENAIP???

26 perkataan

Speed test

Kamu mencapai 163 markah, jadi kamu berada di posisi 1830 dari 4813 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 197 aksara seminit
you mendapat 30 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

ada berani...??? try arrrr....seronok!!!


7 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

bestkan...terkejo2 dibuatnya..pernah buat dl, lupa dh result camna, leh try lg ni..hehe..

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

mamalieyna...try jgn x try...blh retry byk kali....best kan...

Lelord said... Reply To This Comment

heheh jap2 aku pun nak try

JaJa'Z said... Reply To This Comment

jaja dah try..tapi coding error je nak post..

Kamu mencapai 166 markah, jadi kamu berada di posisi 1831 dari 5058 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 257 aksara seminit
you mendapat 34 perkataan betul dan
kamu mendapat 4 perkataan salah
jaja menang lagi dr kak lieya..hehhe

Lelord said... Reply To This Comment

jaja akak memang gak tau...ekekeke AKAK???

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

jaja... alaaaaaaaaaaaaaaa...naper kalah nih!!! x aci2...ekekke...acah jer..akak mmg taip masih ala2 ayam patuk jagung jer nih...huhuhuhu

lelord....uiiiii..x mo ngaku 'akakkkk' ker...hihihi..kita kan akak2 yg happening...!!! :p

JaJa'Z said... Reply To This Comment

u guys kan akak..meeee yang adik...hhheheh