April 11, 2010

Morning2 Glory...

jgn slh sangkan yer...aku bukan peminat fanatik MU tau....sjer ltk p'kataan glory tu....:) apa aktiviti hujung minggu ni...mesti ramai yg b'santai dgn family (bg yg dah kawin ler.....) yg adik2 tgh b'tungkus lumus siapkan segala assignment...study bagai nak pitam sbb nak final exam tuh....bagi la rehat2 sikit otak tu....hari2 ligat b'fikir...takut2 nnti jem plak....hehehe...sabar yer adik2 ku....pelaburan utk masa hadapan tu...akak dah melalui saat2 begitu...hehehe....ITM di Hatiku....
pg td awal2 pg lg mak su aku yg dok kat taman impian emas,skudai dah calling2...arini nak m'lepak ngan anak2 aku kat sini.....wah!! m'loncat aku..apa x nyer malam td afiqah & damya dah buat umah aku ni s'akan2 taman permainan...mlm td lak lps online mata dah ngantuk...kemas2 lebih kurang terus..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..:) hehehe....
apa yer menu sedap nak makan t'hari ni....td dah kuarkan ayam yg beku tahap mega dr esbok tuh...cam nak masak kicap..dah lama x makan ayam masak kicap...nangka yg mak bawakan tu pun ada...ermmmmm...masak lemak kot..pastu buat sambal belacan....(ceh...org jowo...sambal belacan ajer....kehkehkeh.....) last goreng ikan masin...mcm2 ikan masin ada tuh...tenggriri,sepat,kapak,bulu ayam...pilih jer mana nak......ok kan menu tuh....

hmmm...ok la...kene start keje dah ni sat lg tetamu sampai ayam aku masih t'golek2 kat dalam besen...:D...

selamat berhujung minggu.....

4 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

jaja pun baru balik dr surau..plan nak buat daging masak lada hitam kot hari ni..nyum nyum..jgn lupa tepek gambo..biar orang meleleh je tgk blog akak ni.hehheh

Qistina's Mama n Abah said... Reply To This Comment

Hehehe betul la is..setiap kali wat enrti menu..letak la gambar yg menggiurkan..hahaha..bio teringin org yg membaca!

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

jaja'z...aduh cam x sempat nak upload gmbar nih...byk btl kerja yg m'nanti tp akak cuba usahakan....

along....ala..aku masak biasa2 jer long...bukan cikmat tu..mmg t'liur tgk hidangan kat umah dia...

zAnNa@mAMaBaTriCE said... Reply To This Comment

zana balik kg kak weekend tu....sanie & iwan pun ada balik....so, meriah sikit rumah...padahal minggu lepas dah balik dah...

cepat2 update utk citer hari nie...