April 10, 2010

Tea time ptg td....

hehehhehe....mesti korang busan ek...apa la entry asyik2 menu makan utk arini...pastu soh teka..:) x per la kali x yah teka2...ptg td makan roti+cheddar cheese grg & tea dr Turkey...huuu..jauh tau beli teh ni...lelord ko jgn jeles ek..sok dok kat qatar m'lambak2 ko blh dapat kat sana....tea ni sedap sbb ada rasa buah2an...dulu mr.sheikh tu ada beli mcm2 perisa...tp dh habis la...ni is the last one....

ni la rupa kotak teh tu...siap ada harga lagikkk...tp bukan in RM yaa...

ini pulak rupa isi perut kotak td...t'kejut gak..apasal jd gini..??? sbb tea yg sblmnyer dlm bentuk serbuk..ini dah rupa cam baja masuk air plak....takut2 gak masa nak m'bancuh td...kot2 la dah expired ker...tp check kat kotak tu x pulak....ahhhh...bedal jer la.........

hmmmm....sedap lah...sama je..x b'ubah rasa pun....alhamdulillah...roti grg tu sbnrnyer x brp nak jd...tp x kira nak xpose jugak kat sini....;D muahahahaha....


9 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

now jaja tau macam mana ur kids jadi tembam bulat cute macam tu..hehehhe..ibu dia suka masakkkkkk.....the sup look yummihhhhh

farah said... Reply To This Comment

waaa...
roti goreng 2 nmpak cm besh...
namo share resipi ke???:-)

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

jaja'z... ni la pun keje akak..hehehe..surirumah la katakan.....:)

farah..nak ker..blh ajer tp sbnrnyer roti x brp menjadi...:)

farah said... Reply To This Comment

maw2...hehehe...

JaJa'Z said... Reply To This Comment

akak surirumah sepenuh masa ke?

Lelord said... Reply To This Comment

hahahah Jaja, kak lieya ni mmg suwiumah, suka masak, wat cupcake tu pasal budak2 tu gebu, suke jahit manik2 kat baju. huhuhu silalah kalau nak tempah

Lelord said... Reply To This Comment

huhuhu aku penah gak minum teh boh kot flavor manggo

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

farah : ok2 nnti akak update ea...

jaja : hehehe...a'ah mmg surirumah sepenuh masa..tu yg x brp pandai nak b'blogging...hehehe..cetek ilmu IT...x per2..nnti blh blaja dgn cikgu jaja kan..kan..kan...

lelord : huihhh...cam PA aku lak..kuang3..apa pun tq arr tlg promote...huhuhu....

JaJa'Z said... Reply To This Comment

ala..jaja pun 'suam2 kuku'lagi dlm dunia blogging ni..baru nak naik kan traffic...

wah! buat cupcake? nak sket...