April 26, 2010

beautiful.....??? aku kah...???

♪♫ lalalalala...lililili...lululu......♪ ♫ ♪ ♫ senangnya dalam hati......
yuhuuuuuuuu....yiepa3!!! lihatlah duniaaaaaa!!!! happy..happy...!!! ekekekeke...dah knp aku nieh?? mesti shbt2 ku ini ingat aku cam kene demam kepialu jer kan....(haih......minta2 jauh la dr badan....) lain mcm jer happy....cam baru dapat...









(sapa la nak bagi...ader ker? ader ker? huhuhuhu...kecik tapak tangan bumi yg luas ini aku tadahkan...ekekeek..merepek ptg2 hari...maklum lah baru lps cuti 3 hari...lps gian nih... )

ok2 lah x mo lah nak m'repek2 lagi kan....straight to d point la kan.....nak wish a big

pada















taraaaa...... sapa x kenal nie kan..glamer dah dia ni skrg...ekeke...tauke CITARASA RINDUAN tu...

masa baca kat shoutbox td...ayu kata soh ambik awards...masa tu mmg dah happy banget lah...ye ler kan..rakyat biasa cam aku nie mmg rasa amat b'besar hati sgt bila ada org yg sudi bg award.... klu dia nih mmg dah x heran la pasal awards ni.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

dia nih...bukan ayu tau.......awards mmg dah x tau nak letak mana kan.....kan...

rasa amat2 terharu

cam nak nangis tau...ye la..apa tidaknyer blog aku nie mmg baru sgt2...blm pun sambut b'day pertama....byk lagi kekurangan sana sini...tp dah dapat lak award nie...meh2 aku nak tayang award yg aku dapat dari ayu.....

comel kan...macam p'beri award ni juga...... :) tq sgt2 yer ayu sbb sudi bagi award yg comei ni pada akak...(akak pun comei gak...kuang3..iklan x sedor diri..ekekeke)

cam biaso la kan...dapat award musti ada syarat2nyer....meh3..kita terjah syarat2nyer yer....

jeng..jeng..jeng.......

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda) -beressssss!!!
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut - also beressssss!!!
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Awards - uiks....ramainyer....try my best yer..klu x cukup jgn ambik blk tau award ni....buruk siku nnti....hehehehe.....

mamalieyna
kasih
mamahanim
ibu aqil
amira
kak nor
intan
mamatina
asfaliza
mamaaerish

(10 juga la...sama cam ayu yer....)


9 cerita dari hati:

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

SALAM...hehehe, sebenarnya datang nak ambil tag..tiba2 terkejut sbb sis dah amik award..mesti pakai baju yang ala2 bling2 gitu..heheheh...

mmg sis lia, amatlah terbaik..dr yang terbaik...tq sangat2..nie nak angkut tag nie..ayoyo...beratnya....hehehe

AMIRA IS MIRA said... Reply To This Comment

thank mamamya sebab bagi award kat saya..dtg amik award pakai baju bling2 la nie...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said... Reply To This Comment

thanks dear mama... ibuAqil amk award 2 dgn rasa besar hati & gumbira skali.. pengubat hati ibu hari nih.. ;o)

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

ayu.... la naper x ketuk2 umah akak td b'tau ayu nak angkut tag...klu x akak blh tlg anta balik umah naik trak askor..ekekeke......

amira.... sama2...cntk arrr baju tu cam yg ning baizura selalu pakai....hihihihi....

ibu aqil.... alhamdulillah...happy3..sbb jd pengubat hati ibuaqil arini..... :D

mamalieyna said... Reply To This Comment

waaah nama kita pun terlist juge..^_^..i'm a beautifull mom! hikhik...nnti kita tempek eh! thanks ya! ^_^

mamaaerish : said... Reply To This Comment

wah... ding3... i sukerrrrrrrr... tq tq... hik3...
nanti tgk kat slide award yer... tq yang... mmuahhhhhh

mamaaerish : said... Reply To This Comment

kalo letak cursor kat award tuh kluar nama u yang... hik3... ;p

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

mamalieyna.... sama2 :D

mamaaerish....hehehe...kita pun suka....sama2..nnti lieya p tgk yer.... :)

Nora Asfa said... Reply To This Comment

Lieya.. dah mencuba 'speed test' tu memang best kan!!
Terima kasih kerana berkesudian beri award.. terharu rasanya.. tiba masa nanti Akak datang ambil lah ya!

Selamat berhujung minggu dan ceria-ceria selalu. :)