April 17, 2010

Give away from "MY LIFE...MY STORIES"

Sambil pantau anak2 main luar td aku sjer jengah blog2 follower...tetiba t'jumpa GA nie...mmg teruja giler la nak join sbb hadiah dia mmg very2 special....

masa pi jelajah blog kak saidah nie..tgk gmbo dia kat profile ala2 pi dinner arabian night gitue...hehehe...kak saidah ni peminat pinggan/mangkuk/cawan...lama & baru..koleksi dia mmg byk...ni cam cikmat gebu jugak lah ni.....so,klu korang nak join contest ni...klik sini yer...jgn lepaskan peluang ni tau!!!

korang tgk hadiah2 yg menanti para pemenang yer...mmg best...rugi x join...hehehe





1st PRIZE

2nd PRIZE

3rd PRIZE

amacam best kan hadiah2 yg menanti...apa lagi jom lar memeriahkan lg contest nie....opsss...lupa nak b'tau hadiah bkn sampai 3rd prize jer tau...no.1 - no.8...best kan...:)

CLOSING DATE :30 MAY 2010

my referral

http://aindancontest.blogspot.com/


2 cerita dari hati:

azila said... Reply To This Comment

waaaaaaaaaaaaaaaaa....menariknya hadiah utk contest ni k.lia..:)

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

azila...best kan..tu yg teruja nak join....nak juga byk koleksi pinggan mangkuk cantik2 cam cik mat gebu tuh....nak beli mahal kan...join la contest ni...dapat free...ekekekeke....