April 27, 2010

very tired......

assalamualaikummmmmm....ada org ker??? lambat btl n3 arini masuk kan....spt ari2 yg lain aku mmg sentiasa sibuk menguruskan r/tangga...(tp umah ni xder tangga..hehehe... -iklan) mak/ayah ada kat umah...so, x kan la aku nak b'tenggek kat laptop ni kan...dah la dia org dtg sekali sekala (w'pun s'minggu 2-3x...) tp kene la hormat org tua kan....pulak tu dia org x brp sihat....

( mak/ayah tersayang...gmbr masa adik no.3 kahwin -28 okt 2008)

plan ptg nak bawa dia org pi b'siar kat Danga Bay...sjer ambil angin kan....tp k'btlan pulak kawan call kata nak dtg....so,cancelled la nak pi Teluk Danga.....

kawan aku yg nak datang ni kira best friend masa dok kat kem terendak dulu...xceli..suami dia kawan baik en.suami...tp skrg dua2 dah jd best friend...nama dia kak aida....
kak aida ni baru dapat baby stlh 8 tahun b'kahwin...alhamdulillah....berkat kesabaran dan doa tanpa henti lahir lah zuriat yg di nanti.......

~ azam zakwan nazran ~

petang tu slps kak aida balik...mak/ayah pun balik....w'pun aku cuba pujuk2 ayah soh balik esok sbb demam x elok lagi...tp ayah kata dia banyak kerja....apa nak buatkan..harap2 mak/ayah cepat sihat..aminnnnnn....

pastu kita org sempat upgrade "farmville"...last week balik kg beli tanah lagi....

(♪ ♫ pandang...lihatlah..... ekekeke...!!! petani moden yg tgh pegang cangkuii tue...!!)

(sebahagian ladang cili padi....sapa nak masak nasi goreng kg?? lomak cili api...blh dtg cni ea.....)

penattttt....tp seronok sbb jumpa mak/ayah...dapat jaga dia org w'pun sekejap...& jumpa my best friend.....


3 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

oooo beli tanah itam/tanah bakor ek...aku igt beli tanah sebidang

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

salam sis..
wow syok tgk tanaman sis..
ayu dah tanam setahun yang lepas..sekarang dah tak buat lagi farm, sebab pokok2 sayur semua ayu buang lepas masjlis perkahwinan adik bulan 3 2010,

k.aida, dapat bb yang sis kata ari tu eik>

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

lelord....uihhhh..klo tanah sebibang aku tunggu ko sponsor la...ko kan tauke gas..ekekekeke....

ayu... mmg seronok ayu..blh jg b'riadah..nak jogging cam ayu tu sapa la tgk2 kan damya n fiqa...

a'ah ayu...comelkan baby dia...