April 21, 2010

Tag lagie.....

morning my all dear friends....dah breakfast??? aku tgh makan nugget panas2 sambil b'blog n tunggu anak2 bgn dr lena & mimpi2 indah...(harap2 gitu la...) smlm kene tag dgn cikgu jaja yg rajin benau anta makanan kat umah aku ni....tp aku smlm x sempat buat....

so,spt yg di janjikan...aku lunaskan lah t/jwb utk m'jawab tag nie yer.....



Syarat2nya :

kepada sesapa yang di tag,

1. sila copy gambar cekodok di bawah - dah cikgu...hehehe

2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok -beresssss

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....sbb rasanyer yg sedap..lemak b'krim & di sukai ramai...hehe..btl x? sapa yg x suka mmg rugi besau.....

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
- uihhhh...pagi2 lagi akak dah buat jaja.....sblm pukul 8...ehehe

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
- kita tgk sapa yg kenaaaaaaaaa...(sapa aku nak bagi nie..sambil toleh kanan/kiri hmmmmmmm......)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

kasih suci
mamalieyna
ibu aqil
mamahanim

selamat menjamu selera............



8 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

aiyaiyai...tunggu pagi esok la jwb eh! tgh sarapan roti gardenia je ni..takde feel cokodok..hehe..

Lelord said... Reply To This Comment

wakakaakaka

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

mamalieyna...x per...bila2 pun blh buat... :)

kasih suci said... Reply To This Comment

waduh2..daku di tag tuk kali ke-2 utk cekodok pisang ni...xpe2, tQ sbb sudi anto cekodok yg besh sgt2 tuk kasih..nnt esok pagi kasih wat k!

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

kasih.. x perasan pulak cikgu jaja dah tag kasih...x per blh jer buat..same je kan..suka2.. :)

JaJa'Z said... Reply To This Comment

bagus2..siap pun kerja umah yang cikgu bagi...nanti2 jaja anto makanan petang plak ek..

Mama Hanim said... Reply To This Comment

ayaks..kena tag lg..huhu.. tggu ye..hehe..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said... Reply To This Comment

Ibu Aqil jwb tag ni pg sok k.. nak wat kat opis line slow.. mekasih sudi tag akak.. ;o)